Spoczko, mnie już nic nie zdziwi
Re: Dojrzałe Panie.
22No mi stuknęło 52 lata ale wiek to tylko liczba, potrafię zaszaleć. Z wiekiem się rozwinęłam i teraz wiem czego chcę, moje marzenia są dla mnie priorytetem i staram się je spełniać.
23Jak budowałam ziguraty nazywali mnie starą babą
Nie łapie się na 50+ bo mam 60+
„Bądź sobą, wszyscy inni są zajęci” (O. Wilde)
Pozdrawiam
Slivia Ertson
Pozdrawiam
Slivia Ertson
24To nas tu jest chyba dużo starszych pań. Ja też już pięćdziesiątkę przekroczyłam.
25Rany boskie! Ty już też po pięćdziesiątce? Trduno uwierzyć... ten czas tak zasuwa 
Make make-up not war
26Już tak. Od tego roku.edyta pisze: 02 gru 2025, 23:13 Rany boskie! Ty już też po pięćdziesiątce? Trduno uwierzyć... ten czas tak zasuwa![]()
Edyś, bo jak myśmy się kiedyś tam spotkały, to ja jeszcze wtedy nawet czterdziestki nie miałam. Pamiętam tylko,że ty bylaś trochę starsza ode mnie. A to było już kilkanaści lat temu.
27Hmmm, tak faktycznie jestem trochę starsza.Aśka pisze: 03 gru 2025, 0:43Już tak. Od tego roku.edyta pisze: 02 gru 2025, 23:13 Rany boskie! Ty już też po pięćdziesiątce? Trduno uwierzyć... ten czas tak zasuwa![]()
Edyś, bo jak myśmy się kiedyś tam spotkały, to ja jeszcze wtedy nawet czterdziestki nie miałam. Pamiętam tylko,że ty bylaś trochę starsza ode mnie. A to było już kilkanaści lat temu.
"Edyś"... już zapomniałam, że rzeczywiście wtedy tak na mnie wołaliście
Make make-up not war
28Ja też raczej jestem dojrzałą panią i to bardzo, a nawet seniorką, bo od niedługiego czasu jestem 60+. Ciepło myślę o sobie jako o starej ciotce i gdyby ktoś tak mnie nazwał, uznałabym to za komplement.