Dzień dobry Dziewczęta :)

1
Dzień dobry Kochane, Wspaniałe i pełne inspiracji Dziewczyny:***
Dość już suchego przeglądania, a czas nareszcie się z Wami Kochane przywitać :)
Kobiecość towarzyszy mi od zamierzchłych czasów, każdy jej detal przeze mnie głęboko analizowany, gdyż staram sama sobie to piękno pielegnować. Na przeróżne sposoby. Poprzez odpowiednie ćwiczenia na siłowni, z uwzględnieniem szczególnie pewnej części ciała. Na sposób siadania, chodzenia, gestykulacji. Troski i dbałości o własne ciało i duszę. Nie obce jest mi jak większości pewnie z Was zagadnienie mody. W każdej osobie staram się odkrywać także komponent kobiecości. A wierzcie mi, jest tego mnóstwo.
Buziaczki Kochane * * * * *

Re: Dzień dobry Dziewczęta :)

2
Miło Cię poznać, super że zdecydowałaś się poza scrollowaniem forum , od teraz również udzielać! Czuj się jak u siebie, tylko zdradź jak swoje imię ☺️

Falha pisze: 14 sie 2026, 11:52 Dzień dobry Kochane, Wspaniałe i pełne inspiracji Dziewczyny:***
Dość już suchego przeglądania, a czas nareszcie się z Wami Kochane przywitać :)
Kobiecość towarzyszy mi od zamierzchłych czasów, każdy jej detal przeze mnie głęboko analizowany, gdyż staram sama sobie to piękno pielegnować. Na przeróżne sposoby. Poprzez odpowiednie ćwiczenia na siłowni, z uwzględnieniem szczególnie pewnej części ciała. Na sposób siadania, chodzenia, gestykulacji. Troski i dbałości o własne ciało i duszę. Nie obce jest mi jak większości pewnie z Was zagadnienie mody. W każdej osobie staram się odkrywać także komponent kobiecości. A wierzcie mi, jest tego mnóstwo.
Buziaczki Kochane * * * * *