Latex, Lycra
1Dzień dobry. Jestem zdecydowanym zwolennikiem ubierania się w latex i lycrę, ewentualnie skórę. Czy znajdę tu osoby o podobnych zainteresowaniach?
Wygląda na to, że Twoje zainteresownia idą w strone fetyszową, a Twój post sugeruje chęć realizacji przede wszystkim strony fetyszowo-erotycznej. To nie jest forum o charakterze fetyszowo-erotycznym, więc rozważ, czy to aby na pewno dobre miejsce dla Ciebie.Lycralover pisze: 10 gru 2025, 9:29 Dzień dobry. Jestem zdecydowanym zwolennikiem ubierania się w latex i lycrę, ewentualnie skórę. Czy znajdę tu osoby o podobnych zainteresowaniach?
To tylko według Ciebie. Crossdressing nie jest fetyszem sam w sobie. Crossdressing to przyjmowanie wizerunku odmiennej płci bez względu na motywacje. Fetysz to tylko jedna z wielu motywacji crossdressingu. Więc tym samym nie wszyscy crossdresserzy to fetyszyści.Lycralover pisze: 10 gru 2025, 13:06 Wg mnie wszyscy crossdresserzy to fetyszyści. Ich fetyszem są damskie ciuszki.
Nie. Nie piszą o swoich fetyszach, tylko o potrzebie ubierania się w te rzeczy. To zasadnicza różnica. Motywacje, dla których coś się zakłada są różne - jak wcześniej wspomniałam - i nie ograniczają się do fetyszu, jakkolwiek bywa, że o ten temat też się w dyskusjach zahacza.Lycralover pisze: 10 gru 2025, 13:05 Dzięki za sugestię. Inni też piszą o rodzaju swoich fetyszy: rajstopy, szpilki itd., więc czemu ja nie mogę napisać o moim? Chcę poznać osoby o podobnych zainteresowaniach? Czy to zły adres?
Nie, nie chcę Cię przepędzić, tylko informuję, że to nie jest forum fetyszowo-erotyczne, a wyczuwam w Twojej obecności tutaj takie właśnie intencje. Więc poddaję Ci pod rozwagę, że może to nie jest najlepsze miejsce dla Ciebie. Jeżeli bowiem będziesz na siłę lasnować ten profil w swojej działalności tu, to z góry uprzedzam, że taki numer nie przejdzie. Więc może niepotrzebnie tracisz czas, który mógłbyś z większym pożytkiem dla własnych celów wykorzystać w jakimś innym miejscu.Lycralover pisze: 10 gru 2025, 13:51 Chcesz mnie przepędzić z tego forum?
Może są tu jednak jacyś ludzie podobni do mnie? Odezwijcie się.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości