Re: Uwielbiam to jak się czuję w kobiecej bieliznie i makijażu - powinienem się zastanawiać coś ze mną nie tak?

2
Cześć
Diagnoza jest następująca: dla nas jesteś zupełnie normalna:)
Kiedyś myślałam, że tylko ja tak mam,a tu zobaczyłam że inni mają bardzo podobnie, przez co nie mam wyrzutów, że robię coś złego tylko myślę gdzie i jak się ubrać na następne wyjście.
A jeśli jesteśmy nienormalne, to czy to powód, żeby nie robić tego co sprawia nam przyjemność?

Re: Uwielbiam to jak się czuję w kobiecej bieliznie i makijażu - powinienem się zastanawiać coś ze mną nie tak?

5
Chyba każda z nas zadawała sobie takie pytanie "czy coś ze mną nie tak"?, ja też parę lat temu znalazłam to miejsce i odkryłam że nie jestem sama i też zrobiło mi się lżej na sercu... Choć od czasu do czasu przychodzi gorszy czas i pytanie to powraca... Głowa do góry i straj sie to sama zaakceptować, bo prościej jest akceptować "dziwne" zachowania innych, ja tak przynajmniej mam. Pozdrawiam cieplutko 😘

10
Cofnij się na początek do swojej przeszłości. Jeśli 84 w Twoim nicku to rok urodzenia to już parę wiosen masz. Pomyśl od kiedy Ci to towarzyszy albo kiedy się w Tobie obudziło. Na forum mam taki wątek "Mój pierwszy raz" - to dobre miejsce na podzielenie się m.in tym. "Cztery oczy" to nie będą ale z własnego doświadczenia powiem, że dobrze jest poczytać ten wątek i dodać coś od siebie. Nie myśl o sobie ze coś z Tobą nie tak. Jesteś nietypowa_y jak my tutaj wszyscy. Zaakceptowanie siebie to proces. Naprawdę warto go przejść.