Re: Hej ;) Aśka z Warszawy

3
Hej, Aśka :)

Tylko dlaczego w wielkim stylu? Raczej cichcem i trwożnie. Bo widać, że to ktoś, kto rzeczywiście tu był, przynajmniej na starym forum (np. zna mnie), ale się nie ujawnia na tyle, by go rozpoznać.
No, zresztą nie musi. Każdy ujawnia się na tyle, na ile chce. Tyle że to rzeczywiście osoba, która może wiedzieć dużo z przeszłości. Aż się boję pomyśleć, co z tego wyniknie :lol:
Make make-up not war

6
edyta pisze: 17 lis 2025, 22:38 Hej, Aśka :)

Tylko dlaczego w wielkim stylu? Raczej cichcem i trwożnie. Bo widać, że to ktoś, kto rzeczywiście tu był, przynajmniej na starym forum (np. zna mnie), ale się nie ujawnia na tyle, by go rozpoznać.
No, zresztą nie musi. Każdy ujawnia się na tyle, na ile chce. Tyle że to rzeczywiście osoba, która może wiedzieć dużo z przeszłości. Aż się boję pomyśleć, co z tego wyniknie :lol:
Edyta, ja naprawdę byłam na starym forum. I spotykałyśmy się też na imprezach i poza imprezami. Nie jestem kimś udawanaym i nie musisz się niczego bać, bo ja mam dobre wspomnienia z tobą. Bardzo cię lubiłam. a teraz nie wiem czy się ujawnię tak szybko. Może nawet bym chciała, ale teraz nie mam nic do pokazania. Tylko wspomnienia mi zostały.

7
Aśka pisze: 19 lis 2025, 0:09 Edyta, ja naprawdę byłam na starym forum. I spotykałyśmy się też na imprezach i poza imprezami. Nie jestem kimś udawanaym i nie musisz się niczego bać, bo ja mam dobre wspomnienia z tobą. Bardzo cię lubiłam. a teraz nie wiem czy się ujawnię tak szybko. Może nawet bym chciała, ale teraz nie mam nic do pokazania. Tylko wspomnienia mi zostały.
Przecież nie twierdzę, że tak nie było. Chcę tylko powiedzieć, że nie kojarzę Cię, bo nie mam jak. Samo to, że piszesz, że jakoś tam uczestniczyłaś w życiu naszej społeczności jeszcze nie powoduje, że wiem, kim jesteś. Gdybyś się jakoś bardziej ujawniła, wtedy może bym wiedziała. Ale nie namawiam Cię do tego. Sama deycyduj o tym, do jakiego stopnia chcesz się ujawniać.
Make make-up not war