Gra Forza Horizon 6

1
Hejka koleżanki,
ostatnio kupiłem na steamie nową Forzę, czy mamy tutaj gamerki ?:)
Dajcie znać, czy któraś z Was gra w cokolwiek. Mam też postać w gta online albo Red Dead Redemption 2 online. Fajna byłaby taka damska banda :)
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :)

Re: Gra Forza Horizon 6

3
Ja podobnie jak Amelia, za dzieciaka dużo grałam... I aktualnie jak coś odpalę, to są to gry z tamtych czasów, bo najbardziej mnie bawią. Najpierw były 8bity na bazarowych famiclonach - Contra i Super Mario Bros mają w moim nostalgicznym serduchu specjalne miejsce. W tym samym czasie grywałam u kolegi też na PSX (o którym marzyłam) i na zabytkowych pc w podstawówce - DOOM i Wolfenstein 3D to absolutne klasyki. Póżniej zjawił się w domu PC, na którym absolutnie zagrywałam się w Medal Of Honor Allied Assault i... GTA Vice City <3 No i ścigałki NFS, Colin...Kiedyś to były czasy a obecnie... Kilka lat temu grywałam rekreacyjnie w GTA V... Na Series X testowałam jakieś Forzy - robiło wrażenie i bawiłam się też Microsoft Flight Simulator. No i spełniłam marzenie z dzieciństwa - kupiłam PSX'a. Ten się jednak kurzy, bo granie na kineskopie w oczy boli, hahahah. Kto by kiedyś pomyślał? Od jakiegoś czasu rozważam zakup PS5 bo... GTA Vi ;P

Re: Gra Forza Horizon 6

6
Ja też lubię pograć ;) mam też forze nową ale na xboxie , można coś kiedyś pograć 🤭
Ingaa pisze: 04 lip 2026, 22:44 Hejka koleżanki,
ostatnio kupiłem na steamie nową Forzę, czy mamy tutaj gamerki ?:)
Dajcie znać, czy któraś z Was gra w cokolwiek. Mam też postać w gta online albo Red Dead Redemption 2 online. Fajna byłaby taka damska banda :)
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu :)