Re: Kryjące cieliste rajstopy

2
Cieliste w jednej parze raczej nie dadzą rady, no chyba że grube jak sweter albo zimowe z futerkiem. Różne modele o tej samej grubości w większości kryją tak samo. Na sobie sprawdzałam różne warianty i najlepiej u mnie kryją leginsy za piętę nie za grube około 40 den w kolorze jaśniejszym , na to rajstopy ciemniejsze też około 40 den i jest ok. Taka opcja nie ciśnie zbyt mocno w stopy i jest wygodna ale nie nadaje się do butów poniżej kostki bo będzie widoczne zakończenie warstwy pod rajstopami. Jeśli chcesz konkretne modele to odgrzebie moje archiwum zakupów i Ci podeśle.
Łatwiej jest prosić o wybaczenie niż o pozwolenie

5
No bo Grzesiek, jedni golą nogi, inni depilują, a jeszcze inni ubierają xx den. A serio jak ubierzesz na ogolone albo na xx den błyszczące 15 to nikt tego nie odróżnia z odległości metra. Tylko latem się idzie ugotować 🙃
Łatwiej jest prosić o wybaczenie niż o pozwolenie

9
Generalnie nie żebym miała jakieś owłosienie jak szympans, ale też nie mam jakiegoś mega jasnego i mega rzadkiego i jedno, co wiem, że u mnie zdaje egzamin to czerń i minimum 50 DEN. Ewentualnie ciemne kolory typu granat, butelkowa zieleń ale to tez już powyżej 60 DEN, czyli już grubo.