Re: Czasem Adusia, czasem nie:)

21
Marlena pisze: 10 maja 2026, 11:26 Adusia, pięknie wyglądasz na tych zdjęciach. Wow! Ta sukienka świetna :)
Dziękuję bardzo!:D ta różowa jest nowym nabytkiem więc jeszcze ją testuje. Aczkolwiek u nnie jest mało nowych nabytków, ponieważ garberobę okrajam do minimum, jako że muszę się z nią chować póki co:)
Muszę na pewno jeszcze zdecydowanie popracować nad makijażem! Ale wszystko w swoim czasie i powoli:)

22
Moniaaa_cd pisze: 10 maja 2026, 6:53 Wszystko na spokojnie Adusia, zrozumienie samej siebie i poznanie tej swojej drugiej strony to nie jest szybki proces, dlatego daj sobie czas, i na rozmowę z żoną na pewno później przyjdzie odpowiedni moment gdzie siądziecie i przedyskutujecie ten temat, bo niewątpliwie jest on bardzo konkretny, bo to bardzo duża zmiana. Mam znajomą transke , która po długich przemyśleniach w końcu stwierdziła żonie że dłużej nie chce być facetem, na szczęście to zaakceptowała i teraz tworzą rodzinę dwóch kobiet 🙃

Ps, ślicznie wyglądasz, bardzo ci pasuje ten kolorek sukienki, ale ładnemu to we wszystkim ładnie 🤭😘
Dzięki bardzo Monia!:)
Dokładnie tak jak mówisz, to są ważne sprawy i warto do nich podejść solidnie:) przyznam szczerze że troche się tego boje. W sensie że bycie Adą tak bardzo mi się spodoba, że już nie będę chciała inaczej. Myśle że to też może być coś czego może się bać moja żona. Bo w sumie to nie wiem czy to może się jakoś “rozwinąć”?

23
KasiaPoz91 pisze: 10 maja 2026, 14:39 Można wiedzieć skąd peruka ? :)
Być może wstyd się przyznać ale peruka kupiona na temu:P chcialam kupić jakąkolwiek na początek z zamysłem że z czasem zainwestuje w coś dużo lepszego, ale o dziwo ta peruka zaskoczyła mnie dość pozytywnie:) i tak ją prędzej czy później zmienie na lepszą jakościowo, ale ta jest na tyle niezła że nie muszę się aż tak spieszyć:)

24
Adusia90 pisze: 10 maja 2026, 19:23 Być może wstyd się przyznać ale peruka kupiona na temu:P chcialam kupić jakąkolwiek na początek z zamysłem że z czasem zainwestuje w coś dużo lepszego, ale o dziwo ta peruka zaskoczyła mnie dość pozytywnie:) i tak ją prędzej czy później zmienie na lepszą jakościowo, ale ta jest na tyle niezła że nie muszę się aż tak spieszyć:)
Żaden wstyd, mi też szczerze trochę żal wydawać kilkaset złotych na bardzo dobrą perukę, zwłaszcza że, w moim przypadku mam możliwość przebierania się raz na jakiś czas, masz może link do tej peruki, bo chętnie bym widziała siebie w takiej fryzurze, tylko że preferuje blond, a może mają taki odcień :) Pozdrawiam.

26
Super fotki. A ten serial minhunters też oglądaliśmy. Teraz mam przerwę w hobby bo jakiś gówniany wirus mnie już od tygodnia trzyma. Stan zdrowia widocznie bardzo oddzialywuje na moją damską stronę bo dziś odebrałem nowe buciki i nawet zbytnio się nie cieszyłem. Ale w końcu tu się zalogowałem więc nie jest źle. Ta ostatnia fotka mega. Zajebisty makeup. Włoski też wyglądają mega naturalnie. Pozdrawiam :)

28
Dzięki wszystkim za miłe komentarze^^ Z make upem zdecydowanie cały czas ćwiczę, ale póki robię to w "ukryciu" przed Żoną to możliwości czasowe są małe. Poza tym dwójka dzieci też pochłania sporo czasu:P Na pewno muszę popracować nad lepszym maskowaniem zarostu:) Ingaa Ja powiem Ci że miałąm teraz cały tydzień wolny domek, bo dzieci i Żona wyjechali. to na 4 dzień mi się nie chciało przebierać nawet, więc chyba nie ma nic złego w tym że nie mamy na to ciągle ochoty? Tak myślę przynajmniej^^ Nie ma się co zmuszać:)
A jeżeli chodzi o perukę, to przyznaje że kupiłam ją już parę ładnych miesięcy temu, a konto temu na którym je kupiłam, usunełam... Więc teoretycznie nie mam już jak jej wyszukać:( Ale specjalnie dla was prześledzę trochę całe temu i spróbuję ją znaleźć:D jak tylko mi się to uda, to od razu link wrzucę tutaj:)
Pozdrowionka dla wszystkich!:*