Cześć, tu Zuza 👾

1
Moje drogie, od dawna i regularnie odwiedzam tę stronę, ale dopiero teraz zdecydowałam się na założenie konta.

Mam 27 lat, mieszkam w Warszawie, i jestem osobą femseksualną. Uwielbiam wszystko co kobiecie ❤️
Bardzo długo żyłam wyłącznie w męskim wydaniu, ale teraz chcę to zmienić i zadbać o Zuzię.

Zaczęło się u mnie od bycia Femboyem, ale bardzo szybko zrozumiałam, że to jedynie etap przejściowy. Uwielbiam nosić rajstopy, spódniczki, kupować sobie buty , próbować nowe outfity a nawet uczyć się malowania.

Jestem raczej początkująca w tym wszystkim, bo np. jeszcze brak mi odwagi tak wyjść z domu (mimo, że bardzo bym chciała). Najbardziej na świecie chyba zależy mi na poznaniu takich ludzi jak wy, dziewczyny. Nie mam ani jednego znajomego trans/CD a przez to czuję się inna i niezrozumiana. (Dlatego też postanowiłam założyć konto).

Jeśli macie do mnie jakieś pytania to komentujecie - bardzo chętnie odpowiem.
Załączniki

Re: Cześć, tu Zuza 👾

2
Cześć. Świetnie, że tu jesteś i piszesz. No i masz wspaniałe nogi! :) Jeśli taka będzie wola z Twoje strony, dziel się jeszcze zdjęciami Twoich stylizacji. A okazja do wyjścia bez skrępowania jest 20 czerwca w Poznaniu na całym przedsięwzięciu związanym z Marszem Równości :) Pisałam o tym w osobnym wątku.

3
Cześć Marlena 👋
Dziękuję za komplement ❤️

Słyszałam o Marszu, ale na początek szukam jakiegoś zorganizowanego wyjazdu w naszym gronie. Widziałam, że w Anglii organizowane są wyjazdy dla osób trans/CD w zamkniętych obiektach, gdzie każda z uczestniczek może czuć się bezpiecznie. Szkoda, że w Polsce nie potrafię nic takiego znaleźć :/

6
Cześć Zuza
Dla twojej wiadomości podobne imprezy jak w albionie od wielu lat odbywały się też w naszym kraju. Dopiero kilka lat temu umarły. Przynajmniej te organizowane na całą kraju, ale małe nadal się odbywają.
„Bądź sobą, wszyscy inni są zajęci” (O. Wilde)
Pozdrawiam
Slivia Ertson

7
Hej Zuzia! Miło mi poznać kolejną osobę na tym forum!:) Myślę że zrobiłaś dobry ruch logując się tutaj żeby lepiej poznać osoby o zainteresowaniach podobnych do Twoich:) Mi w każdym razie dobrze to zrobiło! Czuj się tutaj jak w domu i pamiętaj, zawsze bądź w życiu sobą!:D
PS. Śliczne nóżki!:D