Re: Makijaż podstawy

13
MonikaCD pisze: 13 gru 2025, 22:59 Polecam okulary z grubymi oprawkami. Odwracają uwagę od nieudanego lub braku makijażu oczu.
Tak, za każdym razem zakładam okulary zerówki z w miarę grubymi oprawkami. Jak dotąd efekt z nimi jest nieciekawy. Szukam innych okularów ...

Re: Makijaż podstawy

16
Koleżanki, chyba wreszcie jakieś światełko w tunelu. Po super makijażu wykonanym mi w Krakowie przez Anię, ciągle nie mogłam pójść z tym samodzielnie do przodu. dziś znalazłam film o make up`ie dla osób o oczach głęboko osadzonych i z opadającą powieką. Pierwszy raz jestem pod wrażeniem swojej pracy, oczywiście wg instrukcji. Skupiłam się na samych oczach i brwiach, nie na reszcie twarzy, więc nie było bronzerów, eyelinerów... tylko szminka na usta. Więc nie wrzucę zdjęć. Niemniej, jeśli chcę w czerwcu wziąć udział w poznańskiej Paradzie Równości, to wreszcie mam konkretny krok do przodu :)
Zaraz wychodzę na spacer w tym makijażu i sukience boho midi... oczywiście kurtka też :) Apaszki, jako dodatki też robią świetną robotę.