Lekka euforia 😃

1
Dziś tj. 9.05.2026 wyszłam, że tak powiem w płci płynnej i poczyniłam zakupy. Postanowiłam, że się odważe choć jestem charakterystycznym facetem to jednak co mi tam. Ile razy widzę różne osobowości na ulicy i wśród tłumów nikt nie zwraca uwagi, więc czemu ja nie mogę. Oczywiście przygotowałam się odpowiednio. Na bluzkę widoczną na fotce z lustra założyłam i zapięłam bezrękawnik. Niby nic, ale O BOŻE! WIDAĆ RĘKAWY! Pod spodem stanik. A CO JEŚLI PRZEBIJE? Jest dopasowany, więc nie powinien chociaż jest push up to i tak już jest dopasowany do ciała i przylega bosko. NO ALE IDZIESZ DO POBLISKIEGO KIKA KUPOWAĆ DAMSKIE CIUCHY!!!!! NO I CH*J 😁😁😁😁

LUDZIE NAPRAWDĘ MAJĄ W DUPIE CO NOSISZ I O ILE JAKOŚ TO WYGLĄDA I NIE IDZIESZ NP. NA ZAKUPY UBRANA JAK NA OSTRZEJSZĄ RANDKĘ (DELIKATNIE MÓWIĄC) TO NOŚ CO CHCESZ. WIADOMO, ŻE JAK BĘDZIESZ CHCIAŁA WZBUDZAĆ KONTROWERSJE TO WYŁAPIESZ KONSEKWENCJE. TO JEST JAK Z OSTATNIM POKOLENIEM, KTÓRY DZIAŁA NA NIEKORZYŚĆ CAŁEGO RUCHU OCHRONY ŚRODOWISKA. [usunięte - pkt 4 regulaminu - Edyta] ŻYJ I DAJ ŻYĆ INNYM. 🙂 Trochę może za ostro, i nie planowałam takiego manifestu w tym poście, ale prawdziwie, moim zdaniem. Wyszłam, kupiłam, ekspedientka sprzedała, korpo zarobiło. Wszystko na miejscu.

Kupiłam co następuje:
Koszulkę
Spodnie
Stanik (taki dyskretniejszy, może na wyjścia)

Stanika nie pokaże, bo to jednak bielizna. [usunięte - pkt 6 regulaminu - Edyta] 😁

I do tych co wytkną mi hipokryzję, że cenzuruje twarz: no cóż. Wierzę w to co mówię, ale bezpieczeństwo w sieci przedewszytskim 😃
Załączniki