Re: Uwielbiam to jak się czuję w kobiecej bieliznie i makijażu - powinienem się zastanawiać coś ze mną nie tak?

12
Raz do roku razem z kolegami ubieramy kolczugi i pancerze i pod Grunwaldem napie….. się mieczami i toporami coś ze mną nie tak?

Mam czterdziestkę lat na karku i nadal kupuje Logo, coś ze mną nie tak?

Uwielbiam to jak się czuję w kobiecej bieliznie i makijażu - powinienem się zastanawiać coś ze mną nie tak?

Generalnie to jest niegroźny bzik (no poza nawalanka mieczami). Każdy ma swojego bzika ty masz i ja mam.

Po prostu lubimy różne rzeczy choć czasami mocno ekscentryczne. Ale przez to jesteśmy ciekawsi.
Nie uważam za celowe analizowanie przeszłości. Od po prostu tacy jesteśmy. Nie jesteśmy wstanie dojść dlaczego nam się podoba na przykład bielizna. Bajki o siostrze lub matka która siła nas przebierała lub widzieliśmy matkę w bieliźnie i powstał kompleks Edypa można włożyć miedzy bajki.
Rozkładanie na atomy naszej przeszłości może prowadzić do błędnych wniosków jako że nie jesteśmy dobrymi sędziami we własnej sprawie czyli pewne rzeczy będziemy pomijać które do tezy pracują i jednocześnie będziemy wynosić to co nam pasuje do tezy.

Należy cieszyć się tym co przynosi nam radość, tym bardziej że nie robimy niczego wbrew prawu.

Rozumiem że właśnie odkryłaś crossdressing.pl i chciałbyś podzielić się swoja radością ale wybacz wielu osobą że są nieufne to jednak nie fani Logo. Daj się poznać innym. Wiele kontaktów może być nieudanych ale nie zrażaj się sporo osób jest naprawdę fajnych.

Shygirl84 życzę odkrywanie tego niesamowitego świata.
„Bądź sobą, wszyscy inni są zajęci” (O. Wilde)
Pozdrawiam
Slivia Ertson

Re: Uwielbiam to jak się czuję w kobiecej bieliznie i makijażu - powinienem się zastanawiać coś ze mną nie tak?

20
Annalabuda pisze: 20 gru 2025, 12:24 O ile mogę dodać coś od siebie to jeżeli to lubisz to należysz do grona najszczęśliwszych kobiet na świecie ja uwielbiam jak uciska mnie stanik damskie majtki spódnica ogranicza ruchy a włosy zasłaniają oczy nie oddałbym tego za żadne pieniądze świata uwielbiam siebie jako kobietę 🙂
woow dokładnie tak