Re: Dojrzałe Panie.
34Chyba w pewnym wieku zaczyna się stawiać na siebie. Przestajemy przejmować się co o nas ktoś pomyśli i zaczynamy spełniać też często odkładane marzenia. Chyba ja tak mam niestety. Niestety, bo niektórych nie powinno się odkładać na wieczne potem.
36To ja się też dopiszę do tej listy. Iwona 60 lat świeżo upieczona belferka na NSK.
38Ja w tym roku 51 ale podobno życie zaczyna się po 50-tce 
A jak z nasileniem? Dreska od 13 r.ż. ale tlumiona w męskim świecie. W zeszlym roku po rozwodzie - eksplozja kobiecości ale chyba mnie to przeroslo, Wiec znowu schowana na kilka miesięcy. Noworoczne postanowienie - jak najwiecej kobiety w kobiecie
ale tym razem chcę to zrobić może wolniej, ale konsekwentnie do przodu. Już bez cofania się do szafy.
Pozdrawiam starsze Panie i bardzo chętnie zapiszę się do transowego Uniwersytetu Trzeciego Wieku
A jak z nasileniem? Dreska od 13 r.ż. ale tlumiona w męskim świecie. W zeszlym roku po rozwodzie - eksplozja kobiecości ale chyba mnie to przeroslo, Wiec znowu schowana na kilka miesięcy. Noworoczne postanowienie - jak najwiecej kobiety w kobiecie
Pozdrawiam starsze Panie i bardzo chętnie zapiszę się do transowego Uniwersytetu Trzeciego Wieku