Re: Marcelina i jej druga ja w domu

11
Marcela00 pisze: 26 mar 2025, 13:52 Dziękuję za wasze wiadomości, na pewno zagłębie się w to dalej i będę szukała jakiegoś rozwiązania by powiedzieć o tym otwarcie. Tak tak macie racje chodzi o rodziców mogłam troszkę bardziej to sprecyzować. Już miałam kilka razy wszystko ułożone co im powiem, kiedy i jak ale zawsze ten strach ze mną wygrywał i nigdy do tego nie doszło. Nie wiem boje się odrzucenia, że zostanę sama ciężka sprawa
Ile masz lat? inaczej jak 15-20 a inaczej 30+
Przed rodzicami, rodzeństwem czy znajomymi jest łatwiej pokazać się niż przed partnerką/ żoną.
Ale doradzę od siebie że możesz specjalnie nie ukrywać w domu ciuchów damskich, czy do prania wrzucić jak się będzie ktoś pytał czyje to przyznać się że twoje.

Możesz też nic nie mówić, tylko nie kryć się i w domu ubrać się w damskie ubrania, (może na pierwszy raz nie sukienka czy spódnica) ale też nie takie które uchodzą za unisex, wtedy temat sam się pociągnie w rozmowie i będzie ci łatwiej.

Możesz jakieś ciuchy zamówić np. jakieś spodnie, szorty, bluzeczkę, koszule itp. i pokazać i zapytać się co sądzą o takiej ( chociaż ten sposób lepszy jest przed siostrą, kuzynką czy koleżanką).