Za to jestem dwa razy pozdrowionaPaulina1974 pisze: 26 sty 2025, 22:39Pozdrowienia dla ciebieLawina CD. Super że się odezwałaś bo myślałem że na Podkarpaciu to niż nikogo niema cd. sorki że piszę w dwóch wymiarach ale jeszcze nie ogarniam. Lesko fajne brama Bieszczad...
Re: Pozdrowienia
14Lawinia.CD pisze: 28 sty 2025, 14:55Za to jestem dwa razy pozdrowionaPaulina1974 pisze: 26 sty 2025, 22:39 Mi też miłoże się odezwałaś. Bo ludzie piszą a potem zero odzewu...ciężko codziennie tu zaglądać. Ale jak jest czas...
Pozdrowienia dla ciebieLawina CD. Super że się odezwałaś bo myślałem że na Podkarpaciu to niż nikogo niema cd. sorki że piszę w dwóch wymiarach ale jeszcze nie ogarniam. Lesko fajne brama Bieszczad...
Miło poznać, zwłaszcza, że chyba jesteśmy podobne rocznikowo... jak coś to pisz
![]()
15Mi też miło
że się odezwałaś. Bo ludzie piszą a potem zero odzewu.. ciężko codziennie tu zaglądać. Ale jak jest czas...
16Dokładnie tak jak piszesz... też zaglądam tu co jakiś czas... niestety świat nabrał niesamowitego tempa i każdemu ciężko wyskrobać trochę wolnego dla siebie...Paulina1974 pisze: 07 lut 2025, 1:03 Mi też miłoże się odezwałaś. Bo ludzie piszą a potem zero odzewu.. ciężko codziennie tu zaglądać. Ale jak jest czas...
17Tak świat się kręci coraz szybciej . Czasem myślę że trzeba zwolnić ale jak to zrobić...Lawinia.CD pisze: 13 lut 2025, 8:07Dokładnie tak jak piszesz... też zaglądam tu co jakiś czas... niestety świat nabrał niesamowitego tempa i każdemu ciężko wyskrobać trochę wolnego dla siebie...Paulina1974 pisze: 07 lut 2025, 1:03 Mi też miłoże się odezwałaś. Bo ludzie piszą a potem zero odzewu.. ciężko codziennie tu zaglądać. Ale jak jest czas...
18Jak potrzeba coś kupić to idę do jakiegoś ciucha lub na targ znam swój rozmiar a bieliznę to kupuje na targu zawsze u jednej osoby.